Echt goede koffie stimuleert de productiviteit op de werkvloer.

Het is geen geheim dat het drinken van goede koffie de productiviteit verhoogt op de werkvloer. Goede koffie op het werk wordt door veel mensen onderschat. Hier zijn 5 redenen om te gaan voor goede koffie op de werkvloer.

  1. Tevreden medewerkers presteren beter op de werkvloer. Een goede bak koffie helpt daarbij. Een goede kop koffie staat nog steeds in de top 3 van de meeste elementaire zaken die belangrijk zijn op het werk.
  2. Goede koffie is tevens het visitekaartje van elk bedrijf. En een goede eerste indruk maak je met een lekkere bak koffie.
  3. Koffie bevat de stof cafeïne. Dit stimuleert de hersenen en verbetert daarmee de concentratie en prestaties. Cafeïne helpt om de focus op één taak te houden en de hersenen extra te stimuleren om door te gaan met deze taak. Het zorgt er dus niet alleen voor dat je minder vermoeid bent, maar ook dat je productiever bent.
  4. Ook koffiepauzes verhogen de productiviteit. Na een bakkie kun je er weer tegenaan. Het dagelijks praatje bij de koffiemachine op het werk werkt tevens als sociaal bindmiddel en werkt sfeerverhogend op de werkvloer.
  5. Goede koffie maakt je vrolijker. Koffieliefhebbers kijken ’s ochtends reikhalzend uit naar de eerste bak koffie. Zie je goede humeur nog maar eens vast te houden als je de dag begint met een zure bak automatenkoffie. Uit onderzoek blijkt dat koffiedrinkers minder kans hebben op een depressie. Dat komt vooral door de antioxidanten die in koffie zitten.

Wist je dat zelfs automatenkoffie heel erg lekker kan zijn. Het hangt allemaal af van de juiste boon en de juiste manier van zetten…

Vragen? Bel direct met 073 888 23 23 of mail naar info@haanskoffie.nl. We staan u graag te woord.