Totstandkoming van onze koffebonen

Hoe kiezen wij onze koffie

Om tot uitstekende koffie te komen zijn wij begonnen bij de basis…Deze basis zijn jullie zelf!

Jullie zijn degene die de koffie gaan kopen en gaan drinken. Dus jouw mening stellen wij zeer op prijs en zonder jouw mening hadden wij niet de kwaliteit koffie die wij nu hebben en die loopt echt als een tierelier!  Een teken dat wij het toch ergens wel goed gedaan hebben. En dat schept voldoening, keer op keer. 

De zoektocht naar de perfecte koffie

Voordat wij begonnen in de koffiebranche zijn wij op zoek gegaan naar een goede Nederlandse koffiebrander die zijn business net zo serieus neemt als wij onze koffie.

Deze koffiebrander hebben wij gevonden en hebben wij vele koffiemelanges laten branden en verpakken en deze bij diverse bedrijven gratis aangeboden onder slechts één voorwaarde; de koffiedrinkers moesten hun waardering laten blijken door een cijfer te geven van 1 t/m 5. (1 stond voor niet te drinken en 5 stond voor uitstekend).

haans koffiebonen

Ook was er ruimte op het formulier om hun cijfer toe te lichten, zodat wij hiervan konden leren. Wij hebben dit gedaan met alle koffiesoorten en zetapparatuur:

  • Espressobonenkoffie
  • Freshbrewkoffie
  • Instant/Vriesdroogkoffie
  • Zetkoffie

Na enkele maanden hebben wij alle formulieren opgehaald en stuk voor stuk geëvalueerd.

Met deze uitkomsten zijn wij naar onze koffiebrander gestapt en uitsluitend deze hoogst gewaardeerde koffiemelanges hebben wij laten branden onder onze private label HAANS Koffie.

Drink je eenmaal onze koffie, dan wil je nooit meer terug naar je oude bakkie pleur.

Bel direct met 073 888 23 23 of mail naar info@haanskoffie.nl. Dan drinken we snel een goede kop koffie met elkaar.